Puheterapeutin vakinainen virka - Sastamalan kaupunki

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana 28.10.2020 klo 12 mennessä

PUHETERAPEUTIN VAKINAINEN VIRKA 1.12.2020 alkaen

Tule töihin Sastamalaan! Täällä on mukava, moniammatillinen työyhteisö, josta löytyy iloiset kollegat ja hyvät työvälineet työn toteuttamiseen. Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työnohjaukseen. Voit vaikuttaa laajasti omaan työnkuvaasi. Sinulla on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Puheterapeutti työskentelee kuntoutuspalveluiden yksikössä, jossa on uudehkot ja toimivat tilat, mainio materiaalivarasto sekä verraton verkkolevy. Yhteistyö muiden ammattiryhmien kanssa on vaivatonta ja helppoa. Työyhteisön ilmapiiri on hyvä, konsultaatio helppoa ja vaivatonta läheisyyden vuoksi. Kuntoutuspalveluiden yksikössä työskentelee kolmen puheterapeutin lisäksi 2 toimintaterapeuttia, 13 fysioterapeuttia, 2 kuntohoitajaa, kuntoutuksen ohjaaja ja esimies. Samoissa tiloissa toimii myös lastentauteihin erikoistunut lääkäri. Puheterapeutit tekevät tiivistä moniammatillista yhteistyötä lisäksi mm. varhaiskasvatuksen erityisopettajien, psykologien, sairaanhoitajien ja lääkäreiden kanssa.

Sastamalassa puheterapeutti hoitaa kaikenlaisia asiakkaita ikään katsomatta ja täällä pääsetkin tutustumaan mitä moninaisimpiin asiakastapauksiin.
Puheterapeutin pääasiallisia polikliinisiä asiakkaita ovat alle kouluikäiset lapset ja neurologiset aikuisasiakkaat. Lisäksi puheterapeutti arvioi ja kuntouttaa terveyskeskuksen osastoilla olevia potilaita. Palvelun piiriin kuuluu myös aikuisten muu puhe- ja ääniterapia kuten esimerkiksi äänihäiriöt, änkytys, puheen epäselvyys ja tarvittaessa myös aikuisten kehitysvammaisten kommunikaatio-ohjaus. Annettaviin palveluihin sisältyy puheterapeuttinen tutkimus, ohjaus ja neuvonta, kuntoutussuunnitelman tekeminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu puheterapeutti (laki 559/1994).
Työehdot ovat KVTES:n mukaiset ja palkkaus on kilpailukykyinen.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon sopivuuslausunto. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa Tartuntalain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Opinto- ja työtodistukset esitetään alkuperäisinä haastattelun yhteydessä.
Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Meillä on tällä hetkellä voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä Hakemus).

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja puheterapeutin virasta antaa osastonhoitaja Maire Lönnqvist, puh. 040 516 9119, maire.lonnqvist@sastamala.fi tai puheterapeutti Ilona Ounila, puh. 040 138 2502, ilona.ounila@sastamala.fi

Sastamalan kaupunki
Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan ja Punkalaitumen kunnan yhteensä 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700. www.sotesi.fi