PUHETERAPEUTIN virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) on haettavana

PUHETERAPEUTIN virka

Puheterapeutit kuuluvat erityistyöntekijöiden moniammatilliseen yksikköön, joka on osa laajempia kuntoutuspalveluja. Yksikössä työskentelee puhe- ja toimintaterapeutteja, psykologi sekä sosiaalityöntekijä ja työkykykoordinaattori. Eri ammattiryhmien keskinäinen yhteistyö on tiivistä ja konsultointi sujuvaa. Työntekijöiden koulutusmahdollisuudet ovat hyvät ja työnohjaus on järjestetty.

Nyt haettavan puheterapeutin työn kohderyhminä ovat alle kouluikäiset lapset, aikuisneurologiset sekä äänihäiriöasiakkaat. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kelpoisuusehtona on laillistetun puheterapeutin pätevyys, myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n ja TVA:n perusteella. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä suositellaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Terveyskeskus on savuton.

Lähetä hakemus 15.3.2020 klo 24 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antavat:
- erityistyöntekijöiden esimies Pirjo Erkinantti p. 044 419 5194
- puheterapeutti Sirpa Hannula p. 044 419 5192
- puheterapeutti Anna Papunen p. 044 419 5193
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

erityistyöntekijöiden esimies Pirjo Erkinantti p. 044 419 5194
- puheterapeutti Sirpa Hannula p. 044 419 5192
- puheterapeutti Anna Papunen p. 044 419 5193
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Erityistyöntekijät
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!