Puheterapeutit - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Eksote tarjoaa puheterapiapalveluja lastenneurologian poliklinikalla, lasten ja nuorten kehityksellisissä palveluissa, KNK-poliklinikalla, kehitysvammapoliklinikalla sekä aikuisneurologisessa kuntoutuksessa. Hallinnollisesti puheterapeutit kuuluvat samaan tiimiin, jota luotsaa tiimivastaava (puheterapeutti).

Tule suunnittelemaan oma tehtävänkuvasi! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn. Suhtaudumme toiveisiisi joustavasti. Kelpoisuutena tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava puheterapeutti Marja Blomqvist, puh. 040 529 9293.
Palvelupäällikkö Tuomas Yliruka, puh. 040 139 0420.
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutus
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.

Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka