Puheterapeutti - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Puheterapeutti - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä hakee puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Puheterapeutti hoitaa sekä lapsi- että aikuisasiakkaita. Toimenkuvaan kuuluu puheterapeuttisten ongelmien ehkäisy, arviointi, hoito ja kuntoutus. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä myös työntekijän kiinnostuksen ja erityisosaamisen mukaan.

Tarjoamme osaavan tuen työllesi ja kiinnostavan työn osana moniammatillista tiimiä. Olemme organisaationa mukana kehittämässä Pohjois-Savon perhekeskuksen toimintamallia vastaamaan lasten ja perheiden tarpeita. Tässä kehitystyössä pyrimme myös kehittämään toimintamalleja vastaamaan tulevia tarpeita. Toivoisimme sinut mukaan puheterapiapalveluiden kehittämiseen. Työpiste sijoittuu Iisalmeen, joka on viehättävä seutukeskus kauniissa Ylä-Savon maisemassa.

Työnaloitus sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakijalta edellytämme puheterapeutin laillistettu tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen työsuhteeseen huomioidaan myös puheterapeutiksi valmistumassa olevat hakijat.

Tehtävään valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (505/2002) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisterinote. Vastaanottotyötekijältä edellytämme myös tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laaja-alaisen työkuvan perusterveydenhuollon puheterapeutin tehtävissä. Ammattitaitoisen kollegiaalisen tuen.

Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö Manu Leppikangas, puh. 040 1525986, puheterapeutti Soile Yrjänä 040 761 3567.
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Kuntoutuspalvelut
Osoite: Riistakatu 21, 74120 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Tutustu työnantajaan