Puheterapeutti - Kirkkonummen kunta

Puheterapeutti - Kirkkonummen kunta

Haettavana puheterapeutin vakituinen toimi 1.4.19 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimi kuuluu Kirkkonummen kunnan perusturvan toimintakyvyn tukipalveluihin. Työnkuvan keskeinen sisältö on puheterapiapalvelujen tarjoaminen suomenkielisille ja monikielisille lapsille. Tehtävään kuuluu myös oman työn kehittäminen sekä moniammatillinen yhteistyö ja sen kehittäminen sidosryhmien kanssa. Puheterapiapalveluissa on viisi suomenkielistä ja kaksi ruotsinkielistä puheterapeuttia. Palvelut toteutetaan Kirkkonummella pääsääntöisesti alueellisesti.

Olemme uudistaneet puheterapiapalvelujamme ja kehitämme toimintaamme. Moniammatillinen yhteistyö esimerkiksi neuvolan, varhaiskasvatuksen ja perheneuvolan kanssa on tärkeä osa toimintaamme.

Arvostamme ammatillista osaamista, kokemusta puheterapiasta lasten kanssa, kehittyneitä työyhteisötaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu puheterapeutti (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559), myös opintojen loppuvaiheessa oleva puheterapian opiskelija voidaan huomioida. Tällöin työsuhde solmitaan määräaikaisena.

Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (1993/770) 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote ennen työsopimuksen allekirjoittamista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504).

Tehtäväkohtainen palkka on 3482,74 euroa kuukaudessa. Koeajan jälkeen on mahdollista maksaa 6 kk ajan rekrytointilisä 150 euroa kuukaudessa. Työ alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa ja noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa johtava puheterapeutti Laura Ahjoharju 040 1269 843 tai hänen esimiehensä mielenterveyspalvelujen johtaja Peter Grönroos puh. 040 1269 628
Hakemukset liitteineen tulee lähettää 26.2.2019 klo 12:00 mennessä kuntarekryn sähköisellä lomakkeella (työavain 216019).

Perusturvapalvelujen toimiala, toimintakyvyn tukipalvelujen tulosalue, mielenterveyspalveluiden tulosyksikkö
Osoite: ., Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja se kuuluu HSL-alueeseen. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan