Puheterapeutti - Oulaisten kaupunki

Puheterapeutti - Oulaisten kaupunki

Työ muodostuu pääasiassa lasten puheen, kielen ja kommunikoinnin häiriöiden arvioinnista ja kuntoutuksesta sekä yhteistyöstä mm. vanhempien, neuvolan, psykologin ja päivä-hoidon kanssa.
Tämän lisäksi puheterapiapalveluja saavat vuodeosaston potilaat, jolloin yhteistyötä tehdään kuntoutujan lähiverkoston ja eri ammattihenkilöiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Virka täytetään 3.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Noudatamme virkasuhteessa 6 kk:n koeaikaa.

Virka on kaupungin hallinto- ja johtosäännön alainen. Eläke-edut määräytyvät kunnallisen eläkesäännön mukaan. Palkka ja työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Hakemukset tulee lähettää kuntarekryn sähköisen hakumenettelyn kautta, liitteeksi opinto- ja työtodistukset, www.kuntarekry.fi.
Lisätietoja antavat johtava lääkäri Mauri Niemi puh. 044 4793 462 ja hoitotyön johtaja Irene Enlund puh. 044 4793 463 email: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.

Perusturvakeskus
Osoite: Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan