Työ painottuu alle kouluikäisten lasten arviointiin ja kuntoutukseen, mutta sisältää myös kouluikäisten sekä aikuisten kanssa työskentelyä. Lasten erityistyöntekijöiden viihtyisät toimitilat ovat neuvolan kanssa samassa rakennuksessa. Olet työyhteisön neljäs puheterapeutti, joten saat tukea upeasta työyhteisöstämme. Työnohjaus on järjestetty ja koulutuksiin pääsee hyvin. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa verkostomaisen perhekeskusmallin mukaisesti.

Toimitilat sijaitsevat sopivan kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta.

Palkkamme on kilpailukykyinen ja työtilat sekä -välineet ovat ajanmukaisia.

Sinulla tulisi olla Suomessa laillistetun puheterapeutin pätevyys, mutta myös loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset huomioidaan.

Paikkaan valitun tulee esittää rikosrekisteriote sekä olla Tartuntatautilaki 48§:n mukaiset rokotukset ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on 6 kuukautta.


Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Kysy lisää apulaisylilääkäri Päivi Saarelta, 019 758 5506, paivi.saari@riihimaki.fi.

Avoterveydenhuolto, Kuntoutus- ja terapiapalvelut
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Riihimäen seudun terveykeskuksen muodostavat Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi eteläisessä Hämeessä. Tänne on hyvät kulkuyhteydet niin autolla kuin junallakin. Pääkaupunkiseudulle matka kestää lyhimmillään 40 minuuttia ja Tampereellekin vain tunnin verran.