Puheterapeutti - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungissa on haettavana puheterapeutin sijaisuus ajalle 18.2.2020 - 16.8.2020.

Puheterapeutin työnkuva koostuu lasten ja aikuisten puheterapeuttisesta tutkimisesta ja kuntoutuksesta, pääpainon ollessa alle kouluikäisten lasten puheterapiassa ja moniammatillisessa yhteistyössä. Asiakaskunta koostuu sekä suomen että ruotsin kielisistä asiakkaista. Ammatillisena tukena toimii puhe-, toimintaterapia- ja psykologipalvelujen tiimi.

Haemme joukkoomme aktiivista, kehittämistyöstä innostunutta vuorovaikutus- ja verkostotyön osaajaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan ottaa huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat logopedian pääaineopiskelijat. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).
Koeaika on 2 kk.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Päivi Heinonen puh. 050-3145237
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Puheterapia- ja psykologipalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukkaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselyn mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.