Skip to main content
test

Puheterapeutin vakituinen toimi terapiapalveluiden vastuualueella Saarikassa. Meillä työskentelee myös toinen puheterapeutti.
Sinun ei tarvitse työskennellä yksin, sillä meillä on tiivis yhteistyö esim. Saarikan palveluissa terveydenhoitajien, toimintaterapeutin, psykologien, fysioterapeuttien ja perheneuvolan kanssa ja lisäksi hyvin toimiva lasten kuntoutustyöryhmä. Teemme yhteistyötä myös mm. varhaiskasvatuksen ja koulutoimen kanssa. Toisen puheterapeutin tuki on käytettävissä tarpeen mukaan mutta työ on myös riittävän itsenäistä.
Palkkauksemme on kilpailukykyinen, mahdollisuus kouluttautua työn ohessa ja etätyömahdollisuus ovat myös tärkeitä asioita. Käytössä liukuva työaika.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote. Työ edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työsuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Mikäli kiinnostuit, tee sähköinen hakemus. Mikäli haluat tarkempia tietoja, niin löydät puhelinnumeromme alapuolelta.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

puheterapeutti Mari Simpanen 044 4598558
palveluvastaava Jouni Levonen 050 4598598

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelut, Terapiapalvelut

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Saarikka on savuton työpaikka. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.


Osoite: Sairaalantie 2, 43100 Saarijärvi
Perusturvaliikelaitos Saarikka - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat