Puheterapeutti - Pieksämäen kaupunki


PIEKSÄMÄEN KAUPUNGIN PERHEIDEN PALVELUISSA
on haettavana 30.4.2020 klo 15.00 mennessä


PUHETERAPEUTIN TOIMI

Haemme puheterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Puheterapeutti työskentelee perheneuvolan monialaisen tiimin jäsenenä. Perheneuvolan tiimissä on kahden puheterapeutin lisäksi kaksi sosiaalityöntekijää, kolme psykologia, terveydenhoitaja, perhe- ja pariterapeutti sekä osa-aikainen toimistosihteeri. Perheneuvolan puheterapeuttien lisäksi kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee yksi puheterapeutti.

Perheneuvolan puheterapian asiakkaat ovat pääsääntöisesti alle kouluikäisiä lapsia. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä vanhempien, neuvolan ja varhaiskasvatuspalvelujen kanssa. Puheterapeutin pääasialliset työtehtävät ovat lasten kielellisten häiriöiden tunnistaminen, jatkotutkimuksiin lähettäminen ja puheterapian toteutus. Lisäksi puheterapeutti toimii alle kouluikäisten lasten kuntoutustyöryhmässä asiantuntijana. Toimenkuvaan kuuluu jonkin verran myös aikuisasiakkaiden kanssa työskentelyä. Viihtyisät työtilat sijaitsevat lastenneuvolan yhteydessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa otetaan huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Työehdot määräytyvät KVTES:in mukaan.

Ennen työn vastaanottamista tulee toimittaa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Vakituiseen työsuhteeseen valittavan tulee toimittaa Pieksämäen kaupungin työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Toimea haetaan sähköisellä hakemuksella kotisivuillamme www.pieksamaki.fi /avoimet työpaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon voi liittää CV/ansioluettelon.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaa perhepalvelujen vt. tulosaluejohtaja Milla Ryynänen, 040 549 5520 tai milla.ryynanen@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu -13, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.

Tervetuloa meille töihin!