Puheterapeutti - Kaarinan kaupunki

Kaarinan terveyspalveluissa on avoinna kaksi puheterapeutin vakituista työsuhdetta.

Etsimme joukkoomme kahta aktiivista ja innostunutta puheterapian ammattilaista. Puheterapeuttien suurin asiakasjoukko ovat alle kouluikäiset lapset, mutta palvelemme kaikenikäisiä asiakkaita sekä suomen- että ruotsin kielellä. Puheterapeutit ovat osa puhe-, toimintaterapia- ja psykologipalvelujen tiimiä ja työtä tehdään hyvässä yhteistyössä myös muiden ammattilaisten kanssa. Toimimme Kaarinan arvojen mukaan, eli yhdessä, avoimesti ja asiakaslähtöisesti.

Toivomme, että sinulla olisi kykyä itsenäiseen työhön ja kiinnostusta puheterapian käytäntöjen kehittämiseen. Työssä tärkeänä osana on verkostotyö. Hakijoiltamme edellytämme kykyä kuntouttaa kaikenikäisiä asiakkaita sekä erinomaisia yhteistyökykyjä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan ottaa huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat logopedian pääaineopiskelijat.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Edellytämme myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Koeaika on 6 kk.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja
Päivi Heinonen
puh. 050-3145237
Johtava ylihoitaja
Pia Kirjonen
puh. 050-5954001
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.