Haemme
PUHETERAPEUTTIA Janakkalan kuntaan
Janakkalan terveyspalveluissa on tarjolla äitiysloman ja vanhempainvapaan sijaisuus innokkaalle puheterapeutille ajalle 2.1.2021-12.11.2021

Janakkalassa on mukava, moniammatillinen työyhteisö, josta löytyy kokenut puheterapeuttikollega sekä hyvät työvälineet ja materiaalit työn toteuttamiseen. Puheterapeutin arvioon ja sen jälkeen tarvittaessa puheterapiajaksolle asiakkaat pääsevät kirkkaasti hoitotakuun sisällä.

Meillä on kaksi terveysasemaa, Turengin ja Tervakosken terveysasemat. Molemmilla terveysasemilla työskentelee perhekeskuksen ammattilaisia. Työhuone sijaitsee Turengin terveysasemalla perhekeskuksen tiloissa toimintaterapeutin huonetta vastapäätä ja sen läheisyydestä löytyy myös perhekeskuksen muita ammattilaisia; neuvolan terveydenhoitajia, perheneuvola, terveyskeskuspsykologi sekä koulupsykologien ja konsultoivien varhaiskasvatuksen erityisopettajien työtilat. Työyhteisön ilmapiiri on hyvä ja konsultaatio helppoa ja vaivatonta läheisyyden vuoksi. Perhekeskuksen moniammatillinen neuvolatiimi tapaa viikoittain. Puheterapeutit kuuluvat myös lasten ja nuorten kuntoutustyöryhmään. Palaverit ja tapaamiset on helppoa toteuttaa etänä koko Janakkalan sisällä. Verkostotyöskentely on tärkeä osa työtä. Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kokeneen kollegan tukeen.

Janakkalassa puheterapeutit hoitavat kaikenlaisia asiakkaita ikään katsomatta ja täällä pääsetkin tutustumaan monenlaisiin asiakasryhmiin. Puheterapeutin pääasiallisia asiakkaita ovat alle kouluikäiset lapset. Lisäksi puheterapeutti arvioi ja kuntouttaa aikuisasiakkaita polikliinisesti sekä Janakkalan sairaalan osastoilla. Annettaviin palveluihin sisältyy puheterapeuttinen tutkimus ja kuntoutus sekä asiakkaan ja tämän lähiympäristön ohjaus ja neuvonta.
Äitiysloman ja vanhempainvapaan sijaisuus kestää vähintään 10 kuukautta, mutta mahdollisesti pidempään. Palkka on 3372 €/kk.
Työaika on päivätyö, keskimäärin 38,25 h /vko.
Kiinnostuitko? Jätä hakemus pian.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu puheterapeutti (laki 559/1994) sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiosta löydät osoitteesta www.janakkala.fi.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tarja Saari puh. 03 680 1394, tarja.saari@janakkala.fi
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 31.3.2021 klo 12:00, mutta tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveydenhuolto, Kuntoutus ja terapiapalvelut
Osoite: Tapailanpiha 11, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.