Puheterapeutti - Muuramen kunta

Puheterapeuttina meillä olet puheen, kielen ja kommunikaation ongelmien ja niiden kuntoutuksen asiantuntija. Puheterapeutin tehtävänä on vastata näistä häiriöistä kärsivien asiakkaiden tutkimuksesta, hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta sekä perheiden ja toimintaympäristöjen ohjaamisesta ja tukemisesta. Pääosa työstä meillä tehdään lasten kanssa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (1994/559) 2 § ja 5 §:n (2015/262) mukainen laillistetun puheterapeutin pätevyys. Arvostamme kokemusta puheterapeutin työstä sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä intoa kehittää työtä. Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote.

Lisätietoja

https://www.muurame.fi/avosairaanhoito

Tutustu työnantajaan

Jari Nojonen, ylilääkäri, liikelaitosjohtaja, jari.nojonen@muurame.fi, p. 050 3535721.

Muuramen kunta, Muuramen Hyvinvointi-liikelaitos
Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos on Muuramen kunnan omistama liikelaitos, joka vastaa kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta. Puheterapeutti toimii monialaisessa työyhteisössä, johon kuuluu mm. fysioterapeutteja, toimintaterapeutti, psykologeja, lääkäreitä ja terveydenhoitajia.