Puheterapeutti - Kangasalan kaupunki

PUHETERAPEUTIN SIJAISUUS perheneuvolassa

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella on haettavana puheterapeutin sijaisuus perheneuvolassa. Puheterapeutin toimipaikka on Kangasalan perheneuvolassa, jossa työskentelee myös toinen puheterapeutti. Työsuhteen aloitus on sovittavissa, toiveissa aloitus mahdollisimman pian. Sijaisuuden kesto 6 kk. Täytämme paikan heti sopivan hakijan ilmaantuessa.

Puheterapeutti on puheen, kielen ja kommunikaation ongelmien asiantuntija perheneuvolan työryhmässä. Puheterapeutti arvioi lapsen puheen, vuorovaikutuksen ja kielellisen kehityksen taitoja, suunnittelee tarvittavat tukitoimet ja toteuttaa niitä yhteistyössä lapsen vanhempien ja varhaiskasvatuksen/koulun ja tarvittaessa perheneuvolan tiimin työntekijöiden kanssa.

Työntekijän tukena on kaksi puheterapeuttikollegaa ja esimies sekä perheneuvolan monialainen tiimi, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, psykologeja, lastenpsykiatri, fysioterapeutti ja perheohjaaja. Työtä tehdään pääosin itsenäisesti, mutta puheterapeutilla on mahdollisuus työskennellä tapauskohtaisesti myös työparin kanssa. Kangasalan kaupunki tarjoaa hyvät työn kehittämis- ja kouluttautumismahdollisuudet. Myös työnohjausta saa tarvittaessa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (1994/559) 2 § ja 5 §:n (2015/262) mukainen laillistetun puheterapeutin pätevyys. Arvostamme kokemusta puheterapeutin työstä lasten ja aikuisten parissa sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja intoa kehittää työtä.

Valitun on ennen määräaikaisen työsuhteen vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Palkkaus KVTES ja rekrytointilisä 250 € kuukaudessa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Perheneuvolan vt.esimies Minna Okker, 044 486 0458, minna.okker@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä, yli 31 000 asukkaan kaupunki, kauniissa harju- ja järvimaisemissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa palvelut lähes 40 000 asukkaalle.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka