Puheterapeutti - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupunki hakee puheterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Kasvun ja oppimisen toimialalle, neuvola- ja terapiapalveluihin.

Puheterapeutin työ painottuu ensisijaisesti lasten puheen ja kielen kehityksen tutkimiseen ja kuntoutukseen. Lisäksi työnkuvaa on mahdollista laajentaa aikuisten puheterapiaan, joka sisältää lyhytaikaista akuuttiin tarpeeseen vastaamista mm. aivotapahtumien ja äänihäiriöiden yhteydessä, sekä kouluikäisten puheen kehityksen konsultaatioissa.

Työpiste sijaitsee uuden terveysaseman tiloissa, neuvolapalveluiden yhteydessä. Tilat ovat viihtyisät, toimivat ja terveet, sekä käytössä on ajanmukaiset puheterapeutin tarvitsemat työvälineet. Työparina ja mentorina toimii toinen puheterapeutti, ja yhteistyötä tehdään tiiviisti koko moniammatillisen työryhmän kanssa, kuten varhaiskasvatus, koulu ja neuvola. Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden työnohjaukseen. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja kehittävää työotetta.

Palkkaus ja työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä voimassa olevan lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Puheterapeutti Lea Laitinen, puh. 020 632 2574
Neuvola- ja terapiapalveluiden vs. osastonhoitaja Tuula Tuominen, puh. 040 628 7870
sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Lasten, perheiden ja nuorten palvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Lasten, perheiden ja nuorten palvelut
Osoite: 44100, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

Sinulle suositellut työpaikat