Puheterapeutti - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen. Muuramen kunnalla työskentelee noin 550 oman alansa ammattilaista. Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos on Muuramen kunnan omistama liikelaitos, joka vastaa kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta.

Nyt haemme joukkoomme PUHETERAPEUTTIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Muuramen Hyvinvointi -liikelaitokseen.

Puheterapeuttina meillä olet puheen, kielen ja kommunikaation ongelmien ja niiden kuntoutuksen asiantuntija. Puheterapeutin tehtävänä on vastata näistä häiriöistä kärsivien asiakkaiden tutkimuksesta, hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta sekä perheiden ja toimintaympäristöjen ohjaamisesta ja tukemisesta. Pääosa työstä meillä tehdään lasten kanssa. Puheterapeuttina toimit monialaisessa työyhteisössä, johon kuuluu mm. fysioterapeutteja, toimintaterapeutti, psykologeja, lääkäreitä ja terveydenhoitajia.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (1994/559) 2 § ja 5 §:n (2015/262) mukainen laillistetun puheterapeutin pätevyys. Arvostamme kokemusta puheterapeutin työstä sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä intoa kehittää työtä. Mikäli kokemusta tai muita taitoja vielä puuttuu, meillä on erinomainen mahdollisuus hankkia niitä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja siinä noudetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri, liikelaitoksen johtaja Jari Nojonen, puh. 050 353 5721 tai jari.nojonen@muurame.fi

Lisätietoja

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos

Muurame on rohkeasti tulevaisuuteen katsova, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa on investoitu viime aikoina muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat