Skip to main content
test

Kempeleen kunnassa on käynnistymässä POPsoten Kuntoutuksen kehittämisohjelman pilotti yhteisöllisestä puheterapiasta varhaiskasvatuksessa.
Pilotin tavoitteena on
- luoda tulevalle hyvinvointialueelle uusi toimintamalli ennaltaehkäisevään ja moniammatilliseen työskentelyyn
- jakaa tietoa ja asiantuntijuutta sekä ohjata ja konsultoida varhaiskasvatuksen työntekijöitä ja vanhempia vuorovaikutukseen, kieleen ja puheeseen liittyvissä asioissa
- toimia ennaltaehkäisevässä, varhaisen puuttumisen roolissa ja tukea kaikkien päivähoidossa olevien lasten puheen ja kielen kehitystä.
Pilotissa työ kohdistuu vain yhteen päiväkotiin.
Pilottityöntekijä aloittaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan ja pilotti päättyy 31.12.2022. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat.
Pilottityöntekijän palkkaus ja työaika noudattavat KVTES/Sotesopimusta.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).
Hakemukset 7.7.2022 klo 15:00 mennessä sähköisesti osoitteessa http://www.kempele.fi/tyopaikat tai Kuntarekry

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut 1.7.2022 mennessä: puheterapeutti Minna Mänty, minna.manty@kempele.fi, puh. 044 497 2145 tai johtava hoitaja Susanne Koponen, susanne.koponen@kempele.fi, puh. 040 188 2413

Lisätietoja

Kempeleen terveyskeskus

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 000 henkilöä.


Osoite: Kirkkotie 21, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat