Skip to main content
test
PUHETERAPEUTTI - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Tule PUHETERAPEUTIKSI Riihimäelle, tänne on helppo kulkea joka suunnasta!
Tarjoamme palveluja Hausjärven, Lopen ja Riihimäen asukkaille. Voit aloittaa työn sopimuksen mukaan.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisen, monialaisen työn. Saat osallistua alueellisen yhteistyön kehittämiseen ja rakentaa omaa työnkuvaasi osaamisesi mukaan. Kiinnitämme erityisesti huomiota siihen, että kaikilla on töissä hyvä olla. Työnohjaus on järjestetty ja koulutuksiin pääsee hyvin. Tiimin sisäiselle sekä alueelliselle keskustelulle on varattu aikaa.
Osa-aikatyön tekeminen on mahdollista. Vastavalmistuneelle tarjoamme osaavat työkaverit ja perehdytyksen, jonka suunnittelemme yhdessä sinun kanssasi. Työsi meillä voi alkaa myös opintoihin liittyvällä harjoittelulla.
Työtilamme sijaitsevat neuvolan kanssa samassa rakennuksessa Penttilänkadun terveysasemalla, jonne on lyhyt kävelymatka Riihimäen asemalta. Liukuva työaika helpottaa yksityiselämän ja työn yhteensovittamista, osittainen etätyö on mahdollista.
Lasten erityistyöntekijöiden tiimissä työskentelee puheterapeuttien lisäksi kaksi toimintaterapeuttia, nepsy- ohjaaja ja psykologi. Neuvolan apulaisylilääkäri tekee tiivistä yhteistyötä puheterapeuttien kanssa ja viikoittainen lääkärin konsultaatioaika tukee tiimin työskentelyä. Kanta-Hämeessä puheterapeutit ovat tehneet pitkään alueellista yhteistyötä ja hyvinvointialueen valmistelun myötä se on ollut viime aikoina entistä vireämpää, pääset mukaan tähän kehittämistyöhön.
Pääasiallisena tehtävänäsi on puheen, kielen ja kommunikoinnin arviointi, kuntoutus sekä yhteistyö lasten vanhempien sekä muiden lapsiperheiden parissa työskentelevien tahojen kanssa. Työskentelemme verkostomaisen perhekeskusmallin mukaisesti.
Arvostamme kokemusta lasten parissa tehdystä puheterapiatyöstä ja etäterapiaosaaminen katsotaan eduksi. Odotamme, että sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja työyhteisötaidot sekä kykyä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys.
Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Sinulla tulee olla tartuntatautilaki §48 ja §48a:n mukainen rokotussuoja.


Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat apulaisylilääkäri Päivi Saari puh. 019 7585506 sekä osastonhoitaja Sanna Korkkinen puh. 019 758 5702.

Lisätietoja

Avoterveydenhuolto, Kuntoutus- ja terapiapalvelut
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat