Puheterapeutti, asiantuntijapalvelut - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluatko kehittyä asiantuntijaksi laaja-alaisten kommunikaatiovaikeuksien arvioinnissa ja kuntoutuksessa? Meillä sinulla on siihen hyvä mahdollisuus!

Asiakaskuntamme koostuu kehitysvammaisista sekä muista oppimisessa, ymmärtämisessä, kommunikoinnissa ja toiminnanohjauksessa tukea tarvitsevista henkilöistä. Puheterapeutin työ painottuu kommunikaation, vuorovaikutuksen, puheen ja kielen kehityksen arviointiin ja seurantaan moniammatillisilla vastaanotoilla ja Sosiaalipalvelujen omissa palvelu- ja asumisyksiköissä. Kuntoutuksen suunnittelu ja lähihenkilöiden ohjaaminen ovat myös keskeisiä tehtäviä. Puheterapeutin työhön liittyy runsaasti yhteistyötä eri työryhmien ja asiakkaan verkostojen (esim. päiväkodin, koulun) kanssa, myös verkostoihin jalkautuen. Asiantuntijapalveluissa on kaksi puheterapeutin tointa. Työtovereinasi toimivat mm. lääkäri, psykologit ja sosiaalityöntekijät. Tule mukaan osaavaan ja aktiiviseen moniammatilliseen työyhteisöön.

Puheterapeutin ensisijainen sijoituspaikka on Satakunnan sairaanhoitopiirin Sosiaalipalveluiden toimialueella asiantuntijapalveluiden vastuualueella. Työpiste sijaitsee Erityisosaamiskeskuksessa Ulvilassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu puheterapeutti (laki 559/1994). Erilaiset lisä- ja täydennyskoulutukset, terapiakoulutukset sekä perehtyminen kommunikaatio-ohjauksen apumenetelmiin lasketaan hakijan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, p. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme ajantasaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Niemi, palveluesimies
puh. 044 707 4033 tai
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalveluiden toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Mukulamäentie 1, 28450 Vanha-ulvila

Sinulle suositellut työpaikat