test
Puheterapeutti: Joensuu (id5347) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli neljä vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 5.12.2021 mennessä PUHETERAPEUTIN kaksi (2) tehtävää

Haemme kahta (2) puheterapeuttia puheterapiatiimiimme.

1. Lasten perusterveydenhuollon puheterapeutin tehtävä. Perusterveydenhuollon tiimissä suurin osa asiakkaistamme on alle kouluikäisiä lapsia ja työmme painopiste on kielellisten häiriöiden varhaiskuntoutuksessa.

2. Aikuisneurologisten potilaiden puheterapeutin tehtävä. Tehtävänkuvaan kuuluvat kuntoutus ja arviointi sekä polikliinisesti että keskussairaalan osastoilla.

Perusterveydenhuollon puheterapeutit sijoittuvat ensisijaisesti Joensuuhun, mutta hakijan niin toivoessa voidaan sopia myös työpisteen sijoittumisesta muihin toimipisteisiin, esim. Kiteelle tai Nurmekseen. Joensuussa puheterapeutteja työskentelee kolmessa toimipisteessä, joista suurin on vuonna 2018 valmistunut Siilaisen kuntoutumiskeskus. Puheterapeutti ei meillä työskentele yksin, vaan kollegiaalista tukea on aina saatavilla.

Tarjoamme:

  • kilpailukykyisen palkan
  • kohtuulliset käyntimäärät
  • mahdollisuuden joustavaan työaikaan ja etätyöhön
  • viihtyisät ja toimivat uudet työtilat
  • mukavan, innovatiivisen ja osaavan työyhteisön
  • yksikön oman sihteerin tuen
  • kommunikaatio-ohjaaja toimii osana työyhteisöä
Siun soten organisaatiossa puheterapiayksikkö toimii osana Kuntoutuksen palvelualuetta, mikä tarkoittaa sitä, että kuntoutus on toiminnan keskiössä.

Työnkuvaa on mahdollista myös räätälöidä yksilöllisesti esim. äänihäiriöiden tai apuvälinepalveluiden suuntaan. Tiimiimme kuuluu puheterapeuttien lisäksi sihteeri sekä kommunikaatio-ohjaajia neljä (4) ja lisäksi teemme yhteistyötä mm. samoissa tiloissa työskentelevien psykologien ja toimintaterapeuttien kanssa. Meillä on kollegoiden vahva tuki sekä uusille työntekijöille tarjolla on myös mentorointiohjelma. Työilmapiiri on hyvä ja avoin uusille ideoille. Meillä pääsee tekemään työtä asiakkaiden tarpeet edellä eli käyntimäärät vaihtelevat tarpeen mukaan.

Puheterapeuttien tehtäväkohtainen palkka on 3787,50 €/kk. Lisäksi on mahdollista saada 300€/kk lisäkorvausta liikkuvasta työstä, mikäli pitää vastaanottoa 1 x viikossa Joensuun ympäristökunnassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Autamme asunnon etsinnässä ja Siun sotella on tarjota myös kalustettuja soluasuntoja 130€/kk.

Meille voi hakeutua myös osa-aikaisesti töihin.

Kelpoisuusehtona puheterapeutin tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia puheterapeutin tehtävissä. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan. Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja: johtava puheterapeutti Markku Nevala markku.nevala@siunsote.fi p. 013 330 7954

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 11.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat