Puheterapeutti - Jyväskylän kaupunki

Tule meille Jyväskylään PUHETERAPEUTIKSI!

Meitä on täysi tusina,
kun sinä olet mukana.
On meillä monenlaista taitajaa
nuorta ja vähän vanhempaa.
Ilolla sinut mukaan otetaan
työtämme jakamaan.

Haemme nyt puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluihin. Puheterapeutin tehtävässä hoidat itsenäisesti monipuolista asiakaskuntaa - valtaosa asiakkaista on lapsia, mutta palvelemme myös aikuisia. Työ sisältää arviointia, kuntoutusta, lähiyhteisöjen ohjausta sekä moniammatillista yhteistyötä asiakkaan tarpeiden mukaan. Hyvän kollegiaalisen tuen ja avoimen työilmapiirin takaa 11 puheterapeutin tiimimme, jonka jäsenenä pääset työskentelemään omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Nyt haettavan puheterapeutin työpiste sijaitsee ensisijaisesti Jyväskylässä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Päivi Littunen p. 014 266 2185 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki, Perusturva, Avoterveydenhuolto, Kuntoutus- ja erikoisvastaanotot
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat