Skip to main content
test
Puheterapeutti - Jyväskylän kaupunki

Tule meille Jyväskylään PUHETERAPEUTIKSI!

Haemme puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluihin. Puheterapeutin tehtävässä hoidat itsenäisesti monipuolista asiakaskuntaa - valtaosa asiakkaista on lapsia, mutta palvelemme myös aikuisia. Työ sisältää arviointia, kuntoutusta, lähiyhteisöjen ohjausta sekä moniammatillista yhteistyötä asiakkaan tarpeiden mukaan. Hyvän kollegiaalisen tuen ja avoimen työilmapiirin takaa 12 puheterapeutin tiimimme, jonka jäsenenä pääset työskentelemään omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Nyt haettavan puheterapeutin työpiste sijaitsee ensisijaisesti Jyväskylässä. Meillä on mahdollista tehdä työtä myös osa-aikaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään sekä monipuolisen kollegiaalisen tuen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48 a§;n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Tehtävä siirtyy Keski-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava puheterapeutti Päivi Littunen puh. 0503016200 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat