Skip to main content
test
Puheterapeutti, kehitysvammapoliklinikka - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei puheterapeutti!

Etsimme sinusta kollegaa kehitysvammaisten asiakkaiden moniammatilliseen kuntoutukseen. Meillä pääset käyttämään tai tarvittaessa oppimaan alan menetelmiä. Työyhteisössä on hyvä työilmapiiri ja toimintaa uudistava työote.

Puheterapeuttina arvioit asiakkaan toimintakykyä, ohjaat heitä ja lähiympäristöjä vuorovaikutukseen, kommunikointiin ja syömiseen liittyvissä asioissa sekä puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointikeinojen (AAC) käytössä. Kehitysvammapoliklinikalla tehdään Kelalle moniammatillisia kuntoutussuunnitelmia ja itse kuntoutus tuotetaan pääosin yksityisten palveluntuottajien toteuttamana.

Eduksi on, jos sinulla on työkokemusta kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa, mutta myös valmistumisvaiheessa alasta kiinnostuneet opiskelijat voidaan kutsua haastatteluun.

Valoisat työtilamme ovat Sofianlehdossa ja asiakkaiden kanssa työskennellään pääosin arkiympäristöissä. Tarjoamme sinulle osaavien kollegoiden tuen ja monipuolista kaupungin lisäkoulutusta. Meillä suunnitellaan itse työpäivät joustavasti ja tehdään myös etätyötä. Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde-edut ja voimme maksaa määräaikaista rekrytointilisää. Osa-aikatyö on mahdollinen ja aloituspäivä sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta.

Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava puheterapeutti Meri Santaholma, meri.santaholma@hel.fi, p. 09 310 52543
Kehitysvammapoliklinikan päällikkö Susanna Wolkoff, susanna.wolkoff@hel.fi, p. 09 310 21537

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Kehitysvammapoliklinikka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Sofianlehdonkatu 8, A-talo, 2. kerros, 00610 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat