test
Puheterapeutti, Keuruu Multia seututk - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Hei, oletko kiinnostunut lasten puheen, kielen ja kommunikaation ongelmien ja kuntoutuksen maailmasta? Tule työkaveriksi puheterapeuttitiimiimme. Haemme Keuruun, Multian ja Petäjäveden alueelle vakituiseen työsuhteeseen

PUHETERAPEUTTIA

Puheterapeutin työsi kohdentuu pääasiassa alle kouluikäisiin lapsiin. Työ sisältää monipuolisesti puheterapeutin tutkimuksia, arviointia, kuntoutuksen suunnittelua, konsultaatiota ja puheterapiaa. Lähiverkostoina työssäsi ovat lastenneuvolat, varhaiskasvatuksen yksiköt, psykologit, toimintaterapeutit sekä lasten kuntoutustyöryhmät.

Työpisteesi on Keuruun, Multian ja Petäjäveden terveysasemilla. Täällä ympärilläsi on perhekeskuksen moniammatillinen tiimi. Sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi. Voit itse määritellä, miten työaikasi jakaantuu työpisteiden välille. Tehtävässä on mahdollista toimia myös etätyössä toiminnan mukaisesti. Työajat ovat joustavat, osa-aikaisuus on myös mahdollista. Voit itse määritellä työpäiväsi sisällön. Puheterapeutti pääsee vaikuttamaan omien työvälineidensä hankintaan ja päivittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi moniammatillisen tiimin, työnohjauksen ja koulutusten sekä esimiesten tuella.

Seututerveyskeskuksen puheterapeutit kokoontuvat vähintään kuukausittain ja konsultoivat toisiaan juoksevissa asioissa jatkuvasti. Pääset siis osaksi puheterapeuttien omaa toimivaa tiimiä. Palkkausta on tarkistettu aiemmasta ja voit esittää myös oman palkkatoiveesi. Palkka vastaa Puheterapeuttiliiton suosituksia. Käytössämme on rekrytointilisä ja avustamme tarvittaessa muuttokustannuksissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin tutkinto (559/1994). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan palkata määräaikaisesti myös loppuvaiheen logopedian opiskelija. Tehtävään valitun tulee ennen työsuhteen alkua toimittaa hyväksyttävä terveystodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi). Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Voit jättää hakemuksesi hyödyntämällä hakulomaketta tai jättämällä hakemuksesi liitetiedostona.

Tervetuloa Keski-Suomen seututerveyskeskuksen moniammatilliseen tiimiin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kerromme mielellään lisätietoa tehtävästä, kysy meiltä:
Puheterapeutti Soile Komulainen
soile.komulainen@seututk.fi
puh. 014 2690015
ja
Ylihoitaja Sanna Porkka-Hokkanen
sanna.porkka-hokkanen@seututk.fi
puh. 014 269 5905
ja
Osastonhoitaja Tanja Halinen
tanja.halinen@seututk.fi
puh. 014 3365380

Lisätietoja

Liikelaitos seututerveyskeskus, Seututerveyskeskuksen avoterveydenhuolto, Puheterapia

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työtekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu

Sinulle suositellut työpaikat