Puheterapeutti Kymsoten lastenpalveluihin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsoten lasten kehityksellisissä palveluissa on haettavana kaksi Kotkaan ja Kouvolaan sijoittuvaa perusterveydenhuollon puheterapeutin tehtävää sekä yksi lastenneurologian yksikköön sijoittuva erikoissairaanhoidon puheterapeutin tehtävä.

Puheterapeutin tehtävässä saat itse vaikuttaa työnkuvaasi sekä osallistua työn sisällön ja puheterapiapalveluiden kehittämiseen yhdessä muiden puheterapeuttien kanssa. Moniammatillinen tiimityö on aktiivista lasten kehityksellisten palveluiden fysio- ja toimintaterapeuttien, lääkäreiden, sairaanhoitajien ja psykologien kanssa.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan. Suhtaudumme myönteisesti ammattitaidon ylläpitämiseen sekä kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen keinoin.

Puheterapeutin palkka 3892,44e (perusterveydenhuolto)/4026,93e (erikoissairaanhoito. Maksamme kuuden kuukauden ajan 300 euron rekrytointi lisää.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan palkata määräaikaisesti myös loppuvaiheen logopedian opiskelija.

Olethan yhteydessä, niin sovitaan sinulle puheterapeutin työtehtävä, joka vastaa ammatillisia toiveitasi!

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen ote rikosrekisteristä. Aloitamme haastattelut ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa.

Kymsotelaiset huolehtivat rokotesuojastaan

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi/ura-kymsotessa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava puheterapeutti Päivi Mehto p. 040 620 8340, paivi.mehto@kymsote.f
Ylilääkäri lasten kehitykselliset palvelut Jutta Raita p. 040 484 7250, jutta.raita@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat