Puheterapeutti, Lasten kuntoutuspalvelut - Espoon kaupunki

Haemme puheterapeuttia Espoon lasten kuntoutuspalveluihin Espoon keskuksen toimipisteeseen.

Lasten kuntoutuspalvelut tarjoavat puheterapian lisäksi toimintaterapeuttien ja psykologien palveluita pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lapset/perheet ohjautuvat puheterapiaan, kun lapsen puheen tuotto tai kielelliset taidot eivät etene ikätasoisesti. Lasten kuntoutuspalveluissa työskentelee yli 50 osaajaa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoon keskuksessa, Olarissa ja Leppävaarassa.

Meillä puheterapeutin työ painottuu perheiden ja lapsen muun lähiympäristön ohjaukseen ja konsultointiin. Työssäsi puheterapeuttina toteutat arvioita sekä yksilöllistä ja ryhmämuotoista kuntoutusta pääsääntöisesti vastaanotolla. Teemme myös paljon ohjauskäyntejä lapsen arkiympäristöön. Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilannetta monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen. Tehtävän hoitaminen edellyttää ripeyttä ja kykyä työskennellä laajoissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa.

Meillä Espoossa on kannustava työyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin ja tarjolla on runsaasti kollegiaalista ja moniammatillista tukea. Työssä käytettävät kuntoutus- ja ohjausmateriaalit ovat helposti saatavilla. Työhön perehdytys on mentorointityylistä ja esimiehet ovat helposti lähestyttäviä, jolloin haastavia tilanteita ei tarvitse ratkoa yksin. Lisäksi isossa organisaatiossa asiakkaan hoitopolut ja palvelukriteerit on suunniteltu selkeiksi, jotta työskentely olisi mahdollisimman sujuvaa. Moniammatillisessa työskentelyssä opit aina uutta.

Tervetuloa joukkoomme tekemään hyvinvoivaa Espoota!

Haastattelut tehtävään pidetään etänä videovälitteisesti ti 3.11. klo 8:30-9:30 ja klo 14:00-15:00 sekä ke 4.11. klo 8:30-9:30 ja 15:00-16:00.

Työpaikan nimi: Lasten kuntoutuspalvelut
Työaika: 38 h 15 min / työviikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu puheterapeutti.

Tehtävässä edellytetään innostunutta ja reipasta työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta lasten ja perheiden parissa tehdystä puheterapeutin työstä perusterveydenhuollossa.

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, perheneuvolat, lasten kuntoutuspalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote. Espoo työllistää noin 14 000 henkilöä.

Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippu- ja ateriaedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Lapsiperheiden_palvelut/Lasten_puhe_ja_toimintaterapia_seka_psykologipalvelut

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Lasten kuntoutuspalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-02-926-20
  • 1.1.2021
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3221,85 €/kk
  • 7.10.2020 - 28.10.2020 15:45
  • Kuntoutus ja terapiaTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Palveluesimies Heli Kaikkonen
p. 046 8771553
Palveluesimies Laura Hansen
p. 043 8253178
Mikäli et tavoita meitä, jätäthän viestin vastaajaan.

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Lasten kuntoutuspalvelut
Osoite: Kamreerintie 2A, 4. krs., 02770 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.