Puheterapeutti / Lasten, nuorten ja perheiden palvelut - Tampereen kaupunki

Haemme puheterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaanasi ovat pääsääntöisesti neuvola- ja kouluikäiset lapset. Tehtäviisi kuuluu lapsen puheen, kommunikaation ja kielenkehityksen arviointi sekä konsultointi ja kuntoutus. Painopiste tehtävässä on kuntouttavassa työssä. Saat laajan kollegiaalisen tuen ja valmiit, hyvät puitteet työlle sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi.

Kelpoisuusvaatimuksen on Suomessa laillistettu puheterapeutti (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94), FM, FK tai HuK täydennettynä kliinisellä puheterapeutti-kurssilla ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä luovuutta ja ennakkoluulotonta asennetta työhön ja sen kehittämiseen. Aiempi kokemus puheterapeutin työstä on eduksi.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava puheterapeutti Jussi Kuusisalo, puh. 040 800 4635, sähköpostitse: etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla sekä hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.

Hakuaika päättyy 7.2.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava puheterapeutti Jussi Kuusisalo, puh. 040 800 4635, sähköpostitse: etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lasten,nuorten ja perheiden palvelulinja / Puheterapeutit
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!