Skip to main content
test
PUHETERAPEUTTI, lasten puheterapiapalvelut - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Oletko kiinnostunut monipuolisesta työstä hyvinvointialueella, jossa sinun on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti sekä päästä osaksi alueen toiminnan kehittämistä?

Tule puheterapeutiksi Keusoteen!

Keusote on toiminut jo yli kolmen vuoden ajan ja siirrymme 1.1.2023 suurelta osin valmiina Hyvinvointialueelle. Meillä on tekemisen meininki ja olemme edelläkävijöitä hyvinvointialueena.

Haemme vakituisiin työsuhteisiin ensisijaisesti lasten puheterapeutteja kaikille Keusoten alueen toimipisteille (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi ja Tuusula) sekä kehitysvammapoliklinikalle Hyvinkäälle.

Keusoten puheterapeutin työ on itsenäistä ja sitä tehdään tiiviisti lapsen lähipiirin sekä eri yhteistyötahojen kanssa. Työn painopiste on alle kouluikäisten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa työskentelyssä. Työhön on kuitenkin mahdollista liittää myös työskentelyä kouluikäisten sekä aikuisten asiakkaiden parissa sekä esimerkiksi koulutusten pitoa.

Monipuolinen työ pitää sisällään puheen, kielen, kommunikaation, äänen, syömisen ja nielemisen taitojen arvioimista sekä tarvittavien jatkotoimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta. Työnkuvasi koostuu arviointi- ja kuntoutustyöstä. Puheterapeuttitiimiin kuuluu myös kommunikaatio-ohjaajia, jotka kiertävät eri kunta-alueilla. Kommunikaatio-ohjaajien kanssa tehdään yhteistyötä AAC-menetelmien parissa.

Vastaanottotyön lisäksi tässä työssä Sinulla on mahdollisuus suunnata työtä halutessasi suoraan asiakkaan arkiympäristöön. Meillä on mahdollisuus myös, auton käyttöetuun, osittaiseen etätyöhön ja käytössämme on etävastaanotto.

Vaikka työ on itsenäistä, meidän tiimissämme Sinun ei tarvitse jäädä yksin. Teemme tiivistä yhteistyötä kollegojen kanssa sekä tuemme toisiamme. Tiivis puheterapeuttitiimimme järjestää viikoittaista mentorointia, joten myös vastavalmistuneen puheterapeutin on turvallista aloittaa työuraansa. Tarjoamme lisäksi säännöllistä ryhmätyönohjausta sekä mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Toivomme Sinun olevan kehittämismyönteinen, sekä työstäsi innostuva, joustava ja yhteistyökykyinen.

Kelpoisuusehtona tehtävään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat logopedian opiskelijat.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituisia työsuhteita alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3815,42 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Käytössämme on vinkki- ja sitouttamispalkkio yli vuoden kestävissä palvelussuhteissa. Jos keusotelainen vinkkaa Sinulle paikasta ja mainitset hänen nimensä hakemuksessa, olette molemmat oikeutettuja kahta viikkoa vastaavaan palkkasummaan, joka maksetaan kahdessa erässä 6kk ja 12kk jälkeen.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat Keusoten rekrytointisivusto
Kysy rohkeasti lisää, vastaamme mielellään lisäkysymyksiin.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat