Oletko kiinnostunut monipuolisesta puheterapeutin työstä, jossa on mahdollisuus kehittää uusia toimintatapoja moniammatillisissa tiimeissä, pitää koulutuksia ja panostaa varhaisen tuen viemiseen asiakkaan lähiympäristöön?

TULE PUHETERAPEUTIKSI KESKI-UUDENMAAN SOTE-KUNTAYHTYMÄÄN!

Haemme lasten puheterapeutteja Keusoten puheterapiapalveluihin kaikille Keusoten alueille (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi sekä Tuusulan) sekä kehitysvammapoliklinikalle Hyvinkäälle.

Keusoten puheterapeutin työ on itsenäistä, mutta sitä tehdään tiiviisti lapsen eri lähihenkilöiden sekä eri yhteistyötahojen kanssa.

  • Lasten puheterapeutin tehtävät ovat pääsääntöisesti alle kouluikäisten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa työskentelyä.
  • Monipuolinen työ pitää sisällään puheen, kommunikaation ja kielenkehityksen taitojen arvioimisen sekä tarvittavien tukitoimenpiteiden suunnittelun ja toteutuksen, kuten myös jatkotutkimuksiin tai ostopalvelukuntoutukseen ohjaamisen.
  • Lisäksi puheterapeutit tekevät yhtesityötä varhaiskasvatuksen henkilökunnan kanssa ja tarvittaessa jalkautuvat lasten kasvuympäristöön.
  • Työ tapahtuu sekä yksilöllisillä vastaanottokäynneillä, että ryhmäkäynneillä.
  • Työpäiviä on mahdollista suunnitella joustavasti. Käytössämme on lisäksi mahdollisuus etävastaanottojen toteuttamiseen. Työpisteet sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, mutta oman käyttömahdollisuus on suotavaa.

Urasi alkutaipaleelle ja omaan työhösi saat tuen puheterapiatiimiltä sekä muilta kuntoutuksen ammattilaisilta. Puheterapiatiimissä on mm. kommunikaatio-ohjaaja joka kiertää eri kunta-alueilla ja on yksi puheterapia tiimin jäsen. Tuemme osaamistasi sekä mahdollistamme sen kehittymisen muun muassa tarjoamalla säännöllistä ryhmätyönohjausta sekä kouluttautumista.

Toivomme sinun olevan työstäsi innostuva, joustava ja yhteistyökykyinen. Kehittämismyönteisyys on eduksesi tässä tehtävässä.

  • Kelpoisuusehtona tehtävään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat logopedian opiskelijat.
Hae tehtävää sähköisen hakemuksen kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä osaamisestasi.

Kysy rohkeasti lisää, vastaamme mielellään lisäkysymyksiin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Työaika on yleistyöaika. Koeaika on vakituisissa työsuhteissa kuusi kuukautta, määräaikaisissa korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta. Peruspalkka 3403,08€
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat