Puheterapeutti, Lastenneurologia - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei sinä ammattitaitoinen puheterapeutti, jonka vahvuuksiin kuuluu tiimipelaaminen ja toiminnan kehittäminen! Meillä olisi sinulle tarjolla mielenkiintoinen työtehtävä.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Lasten ja nuorten osaamiskeskuksessa, Lastenneurologian yksikössä on haettavana puheterapeutin vakituinen toimi.

Puheterapeutin toimenkuva sisältää lasten kehityksellisten vaikeuksien diagnostiikkaa ja kuntoutuksen suunnittelua lastenneurologisen moniammatillisen kuntoutustyöryhmän jäsenenä ja lisäksi konsultaatioita koko lasten ja nuorten osaamiskeskuksessa pienten lasten syömispulmien ja kommunikaation arvioinneissa.

Työryhmäämme kuuluu lääkäreitä, psykologeja, toimintaterapeutteja, puheterapeutti, fysioterapeutteja, kuntoutusohjaaja, sosiaalityöntekijä ja sairaanhoitajia.

Kehitämme toimintaamme Lean-ajattelun, jatkuvan kehittämisen ja Magneettisairaalamallin periaatteiden mukaisesti.

Haemme joukkoomme avointa, sosiaalista ja yhteistyökykyistä persoonaa. Toivomme sinulta vahvan ammatillisen osaamisen lisäksi innostusta ja motivaatiota kehittää osaamistasi sekä työyksikkösi toimintaa. Arvostamme sujuvaa työryhmätyöskentelyä, joustavuutta sekä aiempaa perehtyneisyyttä tai työkokemusta lasten puheterapiasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lastenneurologian parissa ja koulutusmahdollisuudet urapolkusuunnitteluun perustuen sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Toimeen valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002) ennen valintapäätöksen vahvistamista. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi, jossa yhdistyy yliopistollisen sairaalan monipuolisuus ja helpot konsultaatio- ja yhteistyömahdollisuudet eri erikoisalojen välillä. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/lastentautien-palvelut/lastenneurologia

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Toimeen hakeminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti, tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja antaa ylilääkäri / palvelulinjajohtaja Jarkko Kirjavainen, puh. 044 717 9874, jarkko.kirjavainen(at)kuh.fi tai puheterapeutti Leena Raveikko, puh. 044 717 2416, s-posti: leena.raveikko(at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Sinulle suositellut työpaikat