Puheterapeutti - Lohjan kaupunki

Puheterapeutti - Lohjan kaupunki

Haemme vakituiseen työsuhteeseen puheterapeuttia Lohjan Perhekeskukseen.

Tarjoamme monipuolista työtä sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään alle kouluikäisten lasten ja perheiden parissa moniammatillisen tiimin jäsenenä. Työpisteesi sijaitsee Perhekeskuksessa, jossa pääset työskentelemään yhdessä muiden puheterapeuttikollegojen kanssa ja saat tarvittaessa tukea sekä ideoita omaan työhösi.

Pääasiallisena työnkuvana on alle kouluikäisten lasten puheen, kielen ja kommunikoinnin arviointi, kuntoutus ja terapiat sekä yhteistyö lasten vanhempien ja kasvuyhteisön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys, mutta huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Arvostamme kokemusta ja osaamista pienten lasten parissa tehdystä puheterapiatyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostustasi kehittää työtä osana Perhekeskuksen ja lasten kuntoutuspalveluja.

Hakija voi esittää oman palkkatoiveen. Työnantaja tukee pääkaupunkiseudulta tulevien työmatkaa.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

perhekeskuksen päällikkö Eija Tommila, puh. 044 3740006 tai eija.tommila@lohja.fi
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen, johon on liitetty kopiot tutkintotodistuksista, 28.2.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta. Kuoreen tunnus LOH-09-7-19.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Perhekeskus
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Tutustu työnantajaan