test

Puheterapeutti, Muonio, Kolari, Enontekiö

Hakuaika päättyy  15.4.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueelle haetaan puheterapeuttia!

Lapin hyvinvointialue hakee puheterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen alueellisiin kuntoutuspalveluihin Länsi-Lappiin.

Työnkuvaa mahdollista muokata työntekijän toiveiden mukaisesti Muonion, Enontekiön, Kolarin sekä Pellon välillä. Kunnat ovat väkimäärältään pieniä ja puheterapian tarve paikkakuntakohtaisesti on noin päivä viikossa.

Tehtävään kuuluu puheterapeuttista arviointia ja kuntouttamista. Tehtävä painottuu alle kouluikäisiin lapsiin sekä aikuisneurologisiin kuntoutujiin, mutta asiakkaita voivat olla myös kouluikäiset lapset ja työikäiset aikuiset. Tehtävään kuuluu myös asiakkaiden lähiyhteisöjen ohjausta sekä yhteistyö eri toimijoiden kanssa. Työ on itsenäistä ja siinä on mahdollista kehittää omia työtapoja sekä toimintamalleja, mutta tukenasi ovat koko hyvinvointialueen kuntoutuksen ammattilaiset kuin myös hyvin tiivis Laphan puheterapeuttien yhteisö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon henkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Tehtävässä katsotaan eduksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä terveystodistus ja lain (759/2004) mukainen huumausainetodistus sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 4 203,59 €/kk. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Kaikissa kysymyksissä hakija voi olla yhteydessä palvelupäällikköön.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa.
Tehtävä on uudelleen haettavana 15.4.2024 klo 15:00 saakka. Tehtävään aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon haussa. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lappi buresveadjinguovlu ohcá hállanterapevta fásta bargogaskavuhtii guvllolaš veajuiduhttinbálvalusaide Oarje-Lappii.

Bargogova lea vejolaš heivehit bargi sávaldagaid mielde Muoná, Eanodaga, Kolari ja Pello gaskkas. Gielddain leat unnán olbmot ja hállanterapevta dárbu lea báikegotti mielde sullii okta beaivi vahkus.

Bargui gullet hállanterapevttalaš árvvoštallan ja veajuiduhttin. Barggu deaddu lea vuollel skuvlaahkásaš mánáin ja neurologalaš veajuiduvvi rávesolbmuin, muhto áššehasat sáhttet leat maiddái skuvlaahkásaš mánát dahje bargoagát rávesolbmot. Bargui gullet maiddái áššehasaid lagašservošiid stivren ja ovttasbargu sierra doibmiiguin. Bargu lea iehčanas ja das sáhttá ovddidit iežas bargovugiid ja maid doaibmanmálliid, muhto du doarjjan leat olles buresveadjinguovllu veajuiduhttima ámmátolbmot ja maiddái hui lagaš Lapha hállanterapevttaid searvvuš.

Gelbbolašvuođagáibádussan bargui lea dearvvašvuođafuolahusa bargiin addojuvvon lágas (559/1994) eaktuduvvon gelbbolašvuohta. Mii vuhtiiváldit maiddái studeanttaid, geat leat loahpamuttus oahpuiguin. Vuodjinkoarta ja iežas biilla geavaheapmi gehččo ovdun barggus.
Ovdal barggu vuostáiváldima galgá čájehit dohkkehuvvon dearvvašvuođaduođaštusa ja lága (759/2004) mielde narkotihkkaduođaštusa ja maid lága (504/2002 ) mielde rihkusregisttarváldosa olbmuid rihkusduogáža čielggadahttima várás, geat barget mánáiguin. Barggus eaktudit njoammudávdalágas eaktuduvvon boahkkosuoji.

Bálvalangaskavuođa eavttut ja bálkáheapmi mearrašuvvet SOTE-soahpamuša mielde. Bargoguovdasaš bálká lea 4 203,59 €/mb. Bargogaskavuođas čuovvut guđa mánotbaji geahččalanáiggi.

Barggu sáhttá álggahit soahpamuša mielde. Buot gažaldagaiguin ohcci sáhttá váldit oktavuođa bálvalanhovdii.

Bargui ohccojuvvo elektrovnnalaš ohcanskoviin Kuntarekry-bálvalusas. Bargu lea ođđasit ohcan láhkai 15.4.2024 dii. 15:00 rádjai. Bargui árabut ohcan olbmuid ohcamušat váldojit vuhtii ohcamis. Jearahallamat álggahuvvojit juo ohcama áigge ja báiki devdojuvvo dalán go heivvolaš bargi gávdno.

Lassedieđuid addit:

Marjut Ylitepsa
Bálvalanhoavda
040 683 6171
marjut.ylitepsa@lapha.fi


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Marjut Ylitepsa

Palvelupäällikkö

040 683 6171

marjut.ylitepsa@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan