Puheterapeutti, neurologia - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Puheterapeutti, neurologia - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme neurologialle vakituiseen työsuhteeseen

PUHETERAPEUTTIA

Puheterapeutin tehtävänä on tutkia, hoitaa ja kuntouttaa puhe- ja kommunikaatiohäiriöisiä neurologisia aikuispotilaita sekä vastata yhdessä ylilääkärin kanssa puheterapiapalvelujen suunnittelusta, kehittämisestä sekä tuottamisesta. Tehtävät painottuvat sairauden tai vamman diagnosointiin (afasia, dysartria, dysfagia) ja kuntoutussuunnitelman laatimiseen osana neurologian moniammatillista työryhmää.

Edellytämme puheterapiamenetelmien hallintaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksi kokemuksen neurologisten potilaiden puheterapiasta ja kuntoutuksesta sekä nielemishäiriöisten potilaiden tutkimuksesta.

Arvostamme hyviä ryhmätyö-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, luovuutta sekä innostusta oman alan kehityksen seuraamiseen ja uuden opiskeluun.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävässä on laillistetun puheterapeutin pätevyys (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Puheterapeutin tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Annan lisätietoja 23.7-25.7.19
Ylilääkäri Sari Avikainen
Puh. 014 269 3545
sari.avikainen@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Konservatiivinen palvelualue, Neurologia
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan