Puheterapeutti, Perhekeskus Suvituuli

Hakuaika päättyy  17.7.2024 15:00

Haemme puheterapeutteja työskentelemään Satakunnan hyvinvointialueelle Perhekeskus Suvituuleen!

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimipisteesi sijaintiin, työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä ja myös osa-aikainen työskentely on mahdollista. Tällä hetkellä Perhekeskus Suvituulen alueella työskentelee neljä puheterapeuttia, joiden työpisteet ovat Huittisissa, Harjavallassa ja Porissa.

Työ painottuu lapsiin ja nuoriin. Työ on monipuolista sisältäen niin arviointi-, ohjaus- kuin terapiatyötä osana perhekeskuksen moniammatillista työyhteisöä. Tapaat asiakkaita niin vastaanotolla kuin tarpeen mukaan heidän arkiympäristöissään. Lisäksi osallistut erilaisiin verkostoihin ja moniammatillisiin työryhmiin.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä niin itsenäiseen- kuin tiimityöskentelyyn.

Tukenasi on oman toimipisteesi henkilöstö, hyvinvointialueen puheterapeuttien ja kuntoutuksen työntekijöiden yhteisöt, esihenkilönäsi toimiva perhekeskuksen päällikkö sekä kuntoutuksen vastuutyöntekijänä lasten, nuorten ja perheiden toimialueella toimiva puheterapeutti. Kollegiaalista tukea siis löytyy ja halutessasi sinulle nimetään oma mentori, jolta saat lisätukea työhösi. Myös säännöllinen työnohjaus on mahdollista.

Tarjoamme sinulle ajanmukaiset välineet työn tekemiseen. Lisäksi tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys.
Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat (määräaikainen työsuhde). Voimme myös tarjota mahdollisuuksia osa-aikaisuuteen tai määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Työn aloittamisen ajankohta voidaan sopia joustavasti.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Tehtäväkohtainen palkka on 4090,80 euroa kuukaudessa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoituksen löydät kokonaisuudessaan myös osoitteesta sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Perhekeskus Suvituulen vastuuyksikön päällikkö Anna Kivimäki, p.044 732 8159, anna.kivimaki@sata.fi

Kuntoutuksen vastaava työntekijä Noora Burjam, p.044 403 2858, noora.burjam@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan