Skip to main content
test
Puheterapeutti - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PUHETERAPEUTTIA kuntoutuksen tulosalueelle, Kuntoutuskeskukseen Lahteen. Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen 1.10.2023 saakka.

Puheterapeutin tehtävä painottuu 24 -paikkaisen vaativan neurologisen kuntoutusosaston asiakkaisiin. Puheterapeutin yhteistyökumppaneina moniammatillisessa tiimissä ovat neurologi, neuropsykologit, toimintaterapeutit, fysioterapeutit ja hoitotyön ammattilaiset. Tehtävä koostuu puheen, kielen, kommunikoinnin ja äänen häiriöiden tutkimuksesta ja kuntoutuksesta, nielemishäiriöiden tutkimisesta ja kuntoutuksesta sekä kommunikointimenetelmien ja -välineiden tarpeen arvioinnista. Lisäksi työhön kuuluu kuntoutujien läheisten ja henkilökunnan ohjausta ja neuvontaa sekä jatkokuntoutustarpeen arviointia.

Puheterapeutti työskentelee moniammatillisen tiimin jäsenenä. Meillä on mukava työyhteisö ja toimiva, moniammatillinen tiimi sekä kokeneemmat kollegat tukenasi. Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja. Meillä työaikamuotona on liukuva yleistyöaika, jossa ruokailu tapahtuu työajalla.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen. Pätevien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen tehtävään huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosyksikköpäällikkö Pirkko Heinonen
puh. 044 018 7081
pirkko.heinonen@phhyky.fi
Puheterapeutti Ainomaija Meier
puh. 044-716 1218
ainomaija.meier@phhyky.fi

Lisätietoja

Kuntoutuskeskus ja asiantuntijapalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat