test

Puheterapeutti Porvoo

Hakuaika päättyy  31.12.2024 23:59

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluista siirtyi kunnilta hyvinvointialueelle 1.1.2023. Hyvinvointialue työllistää noin 2 500 henkeä ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Oletko sinä uusi puheterapeuttimme?

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee suomenkielistä LASTEN PUHETERAPEUTTIA vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työ sijoittuu Porvooseen.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle on perustettu lääkinnällisen kuntoutuksen tulosyksikkö. Lasten lääkinnällinen kuntoutus on osa tätä moniammatillista toimintaa. Työssäsi puheterapeuttina toteutat arvioita sekä yksilöllistä ja ryhmämuotoista kuntoutusta pääsääntöisesti vastaanotolla, mutta halutessasi myös etäkontaktit ovat mahdollisia.

Teemme tarpeen mukaan ohjauskäyntejä lapsen arkiympäristöön. Suurin asiakasryhmä on alle kouluikäiset lapset. Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilannetta monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen. Lasten lääkinnällinen kuntoutus tarjoaa puheterapian lisäksi toimintaterapeuttien ja psykologien palveluita lapsille ja heidän perheilleen. Meillä olet osa kannustavaa työyhteisöä, jossa kukaan ei jää yksin ja tarjolla on runsaasti kollegiaalista ja moniammatillista tukea.

Toivomme sinulta innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on valmiutta työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ja osallistut aktiivisesti työn ja palveluiden kehittämiseen. Omaat valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Puheterapeutin toimessa pääset kehittämään toimintaa ja tehtävänkuvaa. Tuemme ammatillista kasvuasi hyvällä perehdytyksellä ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua alan lisäkoulutuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys (FM). Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3897,91 e/kk ja teemme töitä yleistyöajassa (liukuva).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat (määräaikainen työsuhde). Voimme myös tarjota mahdollisuuksia osa-aikaisuuteen tai määräaikaiseen työsuhteeseen!

Soita rohkeasti ja kysy lisää! Haastatteluita järjestään hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa esihenkilö Emmy Hellroos puh. 040 184 1305 tai emmy.hellroos@itauusimaa.fi

Etsimme myös toista suomenkielistä puheterapeuttia: https://itauusimaa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=70

ja kahta ruotsinkielistä puheterapeuttia: https://itauusimaa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=353
https://itauusimaa.rekrytointi.com/index.php?jid=150&o=E_MJ&rspvt=

esihenkilö Emmy Hellroos puh. 040 184 1305 tai emmy.hellroos@itauusimaa.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan