test

Puheterapeutti Riihimäki

Hakuaika päättyy  24.3.2023 15:00

Tervetuloa töihin osaavaan, uudistuvaan ja monipuolisesti palvelevaan hyvinvointialueellemme!

Haemme Kanta-Hämeen hyvinvointialueen neurologiselle kuntoutusosastolle puheterapeuttia Riihimäelle.
Työ on osa-aikainen, 50% työaika. Työ on päivätyötä, ja aikataulut voi suunnitella joustavasti.

Neurologian yksikössä työskentelee kaksi puheterapeuttia, joista toisen sijoituspaikka on neurologian poliklinikan ja akuuttiosaston tiloissa ja toisen Riihimäen kuntoutusosastolla. Neurologian kuntoutusosastolla työskentelee moniammatillinen tiimi, johon kuuluu puheterapeutin lisäksi osaston hoitohenkilöstö, neurologi, fysio- ja toimintaterapeutit, neuropsykologi ja sosiaalityöntekijä. Osastolle saapuu pääasiassa kuntoutuspotilaita akuuttineurologian osastolta, mutta osastolla toteutetaan myös lyhyitä työkykyarviointijaksoja.

Riihimäen kuntoutusyksikössä puheterapeutin työnkuva sisältää aikuisneurologisten potilaiden tutkimista ja kuntoutusta osastopotilaille. Työhön kuuluu myös puheterapeuttisten kuntoutussuunnitelmien laadinta. Puheterapeutti osallistuu moniammatilliseen tiimityöskentelyyn kuntoutuspalavereissa sekä potilaiden ja omaisten ohjauksessa. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta sekä tiimityöhön että itsenäisen työn suunnitteluun ja toteutukseen. Mukava työyhteisömme tukee työntekijöiden täydennyskouluttautumista.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn toteuttamiseen työyhteisön tuen sekä kattavan perehdytyksen. Neurologian yksikön puheterapeutit toimivat yhteistyössä ja uraansa aloittelevalle puheterapeutille taataan tiivis ohjaus työn toteutuksessa. Edellytyksenä on laillistetun puheterapeutin tutkinto. Kelpoisuusehdon täyttävien hakijoiden puuttuessa voimme ottaa toimeen myös logopedian opintojen loppuvaiheen opiskelijan määräajaksi.

Kanta-Hämeen keskussairaala Hämeenlinnassa on dynaaminen ja kehittyvä akuuttisairaala erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Neurologian yksikössä on kehitetty muun muassa palkittu etähoitomalli, jonka avulla hoidon saatavuus on saatu erittäin hyvälle tasolle sekä aivoverenkiertohäiriöpotilaan tehokas hoitoketju yhteistyössä akuuttilääketieteen erikoisalan kanssa. Uudet nykyaikaiset sairaalan tilat valmistuvat vuonna 2026, jolloin Riihimäen kuntoutusosasto on siirtymässä Hämeenlinnaan.

Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Ylilääkäri Tiina Alapirtti puh. 040 183 7665
Puheterapeutti Mari Kukkonen, p. 03 629 2685
Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@omahame.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoon! Tutustu työnantajaan