Puheterapeutti, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  31.7.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueelle haetaan puheterapeuttia!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule puheterapeutin töihin Lappiin, Lapin keskussairaalan kuntoutuspoliklinikalle!

Haemme puheterapeuttia osaksi kuntoutuspoliklinikan moniammatillista tiimiä. Puheterapeutti toimii kuntoutuspoliklinikalla kommunikaatiokeskuksessa arvioiden ja toteuttaen puhetta tukevia ja korvaavia apuvälineratkaisuja. Käytännössä työ edellyttää valmiutta ja mahdollisuutta matkustaa itsenäisesti autoillen. Tehtävässä on mahdollista itse vaikuttaa työnkuvaan sekä osallistua työn sisällön ja puheterapiapalveluiden kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys (FM).

Palkka ja palvelusuhteet ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään sähköisellä hakulomakkeela Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 31.7.2024 klo 15:00 saakka.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Keskitetyt kuntoutuspalvelut, palvelupäällikkö Marika Ravelin, 040-193 2203, marika.ravelin@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan