Skip to main content
test
Puheterapeutti, sijainen - Sosiaali- ja terveystoimiala

Oletko sinä puheterapeutti, joka innostuu uusien asiakkaiden vaihtelevista kielellisistä pulmista ja nauttii toimiessaan erilaisissa yhteistyöverkostoissa? Pidät sekä arvioinnista että kuntoutuksesta ja olet avoin kehittämään sekä omaa osaamistasi että yksikkömme toimintaa erilaisten puheterapian asiakasryhmien osalta. Nautit lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, mutta ohjaat mielelläsi myös heitä ympäröiviä aikuisia ja yhteisöjä. Me voisimme olla sinun seuraava työyhteisösi!

Yksikössämme on yhteensä 47 puheterapeuttia, joista kolme ruotsinkielisiä. Tällä kertaa etsimme kolmea puheterapeuttia hoitamaan suomenkielisten vakanssien sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat Vuosaaren perhekeskuksessa (Kahvikuja 3) sekä Laajasalon terveysasemalla (Koulutanhua 2 A). Työ alkaa elokuussa 2022 sopimuksen mukaan.

Helsingin lasten puheterapiassa työtehtäviisi kuuluu lasten ja nuorten puheen, kielen sekä syömisen taitojen kehityksen tutkiminen, seuranta ja kuntoutus. Työsi sisältää myös asiakkaan ympäristön ohjauksen ja mahdollisten jatkotutkimusten järjestämisen moniammatillisessa yhteistyössä. Asiakkaamme ovat 0-16-vuotiaita ja he tulevat palveluumme terveydenhuollon lähettäminä. Valtaosa asiakkaistamme on alle kouluikäisiä. Useimmiten puheterapiatapaamiset aloitetaan tutkimuksista ja hoidon tarpeen arvioinnista, mutta jonkin verran asiakkaita tulee myös suoraan erikoissairaanhoidosta.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. lastenneuvola, neuvolan psykologit ja neuropsykologit, toimintaterapeutit sekä varhaiskasvatus, koulut ja sosiaalitoimi. Perhekeskusmalli tukee monialaisen yhteistyön tekemistä asiakkaan parhaaksi. Perhekeskuksia on toiminnassa neljä ja yhteisen työn verkostomaisia toimintamalleja käytetään myös niillä alueilla, joille perhekeskusten tuloa vielä odotetaan.

Isossa joukossa on voimaa, ja keskinäinen konsultointimme toimii hyvin. Aloittavana puheterapeuttina saat myös henkilökohtaisen mentorin, ja tukenasi on kokeneiden puheterapeuttien vetämä tutor-ryhmä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta. Myös logopedian loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekä 48A §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- kokemuksen moniammatillisesta työstä kuntoutuksessa
- Apotti-potilastietojärjestelmän käytön.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava puheterapeutti Pia Isoaho, p. 050 361 5838
vastaava puheterapeutti Sari Parvamo, p. 09 310 48361

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Keskitetyt perheiden erityispalvelut, Lasten puheterapia

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Kahvikuja 3, 00980 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat