Puheterapeutti, sijaisuus - Kaarinan kaupunki

Puheterapeutti, sijaisuus - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungissa on haettavana puheterapeutin sijaisuus ajalle 4.4.2019 - 17.2.2020.

Puheterapeutin työnkuva koostuu lasten ja aikuisten puheterapeuttisesta tutkimisesta ja kuntoutuksesta, pääpainon ollessa alle kouluikäisten lasten puheterapiassa ja moniammatillisessa yhteistyössä. Asiakaskunta koostuu sekä suomen että ruotsin kielisistä asiakkaista. Ammatillisena tukena toimii puhe-, toimintaterapia- ja psykologipalvelujen tiimi.

Haemme joukkoomme aktiivista, kehittämistyöstä innostunutta vuorovaikutus- ja verkostotyön osaajaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan ottaa huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat logopedian pääaineopiskelijat. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Valitun työntekijän tulee toimittaa itsestään rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 6kk.

Työ alkaa 4.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Osastonhoitaja Päivi Heinonen
puh. 050 3145 237


Osoite: Voivalantie 5, Kaarina

Kaarina on yli 33 000 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Olemme tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka ja luovin kunta. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan