Puheterapeutti, sijaisuus Avokuntotuspalveluissa - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä:
Haemme puheterapeutin sijaista moniammatilliseen kuntoutustiimiin Avokuntoutuspalveluihin Kuntoutussuunnittelu ja terapiat -yksikköön. Tiimissä toimii lääkäreitä, kuntoutussuunnittelijoita, sairaanhoitajia, psykologi, neuropsykologi, fysio-, toiminta- ja puheterapeutteja. Työ sijoittuu kehitysvammaisten kuntoutukseen, jossa asiakkaina ovat pääasiassa kehitysvammaiset lapset. Suuri osa työstä on puheterapiatarpeen arviointia osana kuntoutussuunnitelmaprosessia. Arviointeja tehdään vastaanotolla sekä asiakkaiden omassa ympäristössä, kuten koulussa ja päiväkodissa. Työ sisältää myös asiakkaiden ja heidän lähi-ihmisten ohjausta ja neuvontaa kommunikaation, vuorovaikutuksen, apuvälineiden, syömisen ja oraalimotoriikan osalta. Asiakkaita on mahdollista tavata myös etäkuntoutuksen keinoin. Puheterapeutti osallistuu tarvittaessa asiakkaiden kuntoutus- ja verkostokokouksiin.
Tarjoamme työyhteisön, jossa kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja jossa saat moniammatillisen työryhmän tuen.

Työ alkaa 9.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Osa-aikainen tehtävän hoitaminen on myös mahdollista.

Alamme haastattelemaan jo hakuaikana. Valinta tehdään hakuajan puitteissa sopivan hakijan löytyessä.

Työpaikan nimi: Avokuntoutuspalvelut, Kuntoutussuunnittelu ja terapiat

Työaika: 38 h 45 min / vko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu puheterapeutti

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, tiimityö- ja verkostotaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta. Lisäksi luetaan eduksi työkokemus puheterapeuttina kehitysvammaisten parissa ja AAC-tuntemusta.

Avokuntoutus on osa terveyspalveluja. Avokuntoutuspalveluihin kuuluu avofysioterapia ja kuntoutussuunnittelu ja terapia -yksiköt. Yhteensä meitä on noin 60 työntekijää. Toimipisteitä on kuusi. Palveluitamme ovat avofysioterapia, yli 18 vuotiaiden puhe- ja toimintaterapia ja neuropsykologia sekä kaiken ikäisten kehitysvammaisten kuntoutus. Arvioimme ja teemme vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kuntoutussuunnitelmia aikuisille sekä kaiken ikäisille kehitysvammaisille.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Terveyspalvelut/Kuntoutus_ja_apuvalineet

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava kuntoutussuunnittelija Tiina Hannikainen, puh. 0468771308, sähköposti: tiina.hannikainen@espoo.fi ja puheterapeutti Milla Lehto sähköposti: milla.lehto@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avokuntoutuspalvelut, Avokuntoutuspalvelut
Osoite: Pihatörmä 1 C, 3.krs, 02240 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.