Puheterapeutti - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee kahta vakituista puheterapeuttia Terapiakeskus Neliapilaan.

Etsimme joukkoomme kahta aktiivista ja innostunutta puheterapian ammattilaista. Puheterapeutit palvelevat kaikenikäisiä asiakkaita sekä suomen että ruotsin kielellä. Töitä voi tehdä myös pelkästään suomen kielellä. Osa-aikaisuus ja toimenkuvan sisältö ovat keskusteltavissa. Puheterapeutit ovat osa puhe-, fysio-, ja toimintaterapia- sekä psykologipalvelujen tiimiä ja työtä tehdään hyvässä yhteistyössä myös muiden ammattilaisten kanssa. Toimimme Vaasan arvojen mukaan, eli yhdessä, avoimesti ja asiakaslähtöisesti.

Toivomme, että sinulla olisi kykyä itsenäiseen työhön ja kiinnostusta puheterapian käytäntöjen kehittämiseen. Työssä tärkeänä osana on verkostotyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan ottaa huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat logopedian pääaineopiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Kelpoisuusvaatimusten lisäksi edellytämme hakijalta hyvää sitoutumista työyhteisöntavoitteisiin, vahvaa ammatillista näkemystä ja kykyä niin itsenäiseen päätöksentekoon kuin moniammatilliseen ryhmätyöskentelyynkin.

Arvostamme työkokemusta ja näyttöä kehityshankkeisiin osallistumisesta.

Tarjoamme Sinulle kannustavan työyhteisön, jossa ammattilaisuutta arvostetaan ja lisätaitojen hankkimista tuetaan.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus), sekä rokotustodistus. Ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Heikki Kaukoranta, Ruutikellarintie 4, 65100 Vaasa. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Haastattelut pidetään viikolla 45.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava ylilääkäri Heikki Kaukoranta, puh. 040 528 3443 tai heikki.kaukoranta(at)vaasa.fi
Puheterapeutti Emilia Strandvall, puh. 040 186 6021 tai emiliapia.strandvall(at)vaasa.fi

Sosiaali- ja terveystoimi / Terapiakeskus Neliapila
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.