Skip to main content
test
Puhtaus- ja ruokapalveluiden sijaisuudet - Kokkolan kaupunki

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä osaajia eri pituisiin siivous- ja keittiötyön sijaisuuksiin

Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut ammattilainen, reipas ja oma-aloitteinen henkilö, joka kiinnostuu tekemään sijaisuuksiamme.

Tämän ilmoituksen kautta voi jättää hakemuksen Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalvelujen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Kohteita, joihin voit sijoittua, on tarjolla laajasti, mm. koulut, päiväkodit ja virastot.

Tarjolla on sekä koko- että osa-aikatyötä. Työtehtävinä ovat kaikki keittiöalan työt, puhtauspalvelutehtävät sekä edellä mainittujen ammattialojen yhdistelmätyötä.

Ruokapalvelutehtävissä hygieniapassi, mielellään alan tutkinto ja/tai jonkin verran alan työkokemusta.

Puhtauspalveluissa laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu alan koulutus ja/tai jonkin verran alan työkokemusta.

Otamme yhteyttä hakijoihin mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi. Sijaisuudet ilmoitetaan tekstiviestillä. Sijaishakija kuittaa sijaisuuden hoidettavakseen samoin tekstiviestillä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimiehet
Ruokapalvelut: maija.vasalampi@kokkola.fi, hanna.herlevi@kokkola.fi
Maakunnan puhtaus- ja ruokapalvelut: simo.jurmu@kokkola.fi
Puhtauspalvelut: merja.kansakangas@kokkola.fi, mirva.suomela@kokkola.fi, noora.huotari@kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Työnantajana Kokkolan kaupunki on merkittävä monialakonserni, sillä sen palveluksessa on 2300 työntekijää. Henkilöstössä on opetuksen ja kasvatuksen samoin kuin tekniikan, hallinnon ja kulttuurin ammattilaisia.

Kokkolan kaupungin Puhtaus-ja ruokapalvelut on tilapalveluiden alainen tulosyksikkö. Puhtauspalvelut tuottavat, ostavat ja kehittävät asiakaslähtöisiä, laadukkaita ja kilpailukykyisiä siivous- ja oheispalveluita kaupungin virastoille ja laitoksille. Palvelua tuottavan henkilöstön osaamista, ammattitaitoa ja kehittymistä tuetaan monilla eri tavoilla koko työuran ajan. www.kokkola.fi


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat