Puhtaus- ja/tai ateriapalveluiden työntekijä - Oulun kaupunki

Oulun Tilapalvelut liikelaitoksessa on haettavana kymmenen

LAITOSHUOLTAJAN, ATERIAPALVELUN- ja/tai YHDISTELMÄTYÖNTEKIJÄN

määräaikaisia tehtävää.

Laitoshuoltajan työssä vastaat ylläpitosiivouksesta kohteen palvelukuvauksen mukaisesti. Toimit itsenäisessä työtehtävässä, mutta kuitenkin osana palvelutiimiämme, vastaten asiakkaidemme viihtymisestä ja hyvästä palvelukokemuksesta.

Yhdistelmätyöntekijänä toimit sekä siivoustehtävissä että ruokapalveluiden avustavissa työtehtävissä, kuten ruuan esille laitossa, keittiöapuna ja astiahuollossa.

Ateriapalvelutyöntekijänä toimit ruokapalveluiden työtehtävissä, kuten ruuan esille laitossa, ruuan valmistuksessa (esim. salaattien valmistaminen) ja astiahuollossa. Tarjolla on myös vastuullisempi ateriapalveluvastaavan tehtävä, jossa pääset tekemään hallinnollisia työtehtäviä, kuten tavarantilauksia useampaan eri toimintapisteeseemme.

Etsimme koko- ja osa-aikaista henkilökuntaa ja työvuorot vaihtelevat tehtävän mukaan. Työn voit aloittaa jo heti Oulun kaupungin palveluksessa ja lokakuusta alkaen jatkaa Compass Groupin työntekijänä.

Kiinnostuitko? Haastatteluja ja rekrytointeja tehdään hakuajan aikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8693/2021. Hakemukset on toimitettava 30.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/tilapalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa käyttäjäpalveluasiantuntija Merja Taipaleenmäki-Jeskanen, p. 040 670 6678 tai sähköpostitse
etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulun Tilapalvelut

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Sorvitie 5, 90150 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat