test
Puhtauspalveluesimies - Nurmeksen kaupunki

Nurmeksen kaupungin puhtauspalveluissa on avoinna puhtauspalveluesimiehen vakituinen toimi ja se täytetään 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Puhtauspalvelut vastaavat Nurmeksen kaupungin kiinteistöjen puhtaanapidosta koko kaupungin alueella.
Puhtauspalveluissa työskentelee noin 25 henkilöä ja siivottavia kiinteistöjä noin 30.

Puhtauspalveluesimies toimii puhtauspalveluiden esimiehenä ja tehtäväalueina ovat siivoustyön suunnittelu, kehittäminen, organisointi,
laadunvalvonta, henkilöstöhallinta, talouden ja kustannusten seuranta, asiakasyhteistyö, siivoustyön mitoitus ja tarjouspyynnöt. Edellytämme myös osallistumista käytännön siivoustyöhön tarvittaessa.

Edellytämme puhtauspalvelualan koulutusta. Arvostamme käytännön kokemusta alan esimiestehtävistä.
Meille on tärkeää, että olet ulospäin suuntautunut, palveluhenkinen, joka osaa luoda hyviä suhteita niin omaan työyhteisöön, asiakkaisiin kuin yhteistyöverkostoihin.

Toivomme sinulta innostunutta asennetta, itsenäistä työotetta, hyviä organisointikykyjä sekä selkeää näkemystä oman palvelualueen toiminnan organisoimisesta.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 31.1.2022 klo 12 ansioluetteloineen sähköisesti www.kuntarekry.fi.

Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kiinteistömestari Sami Kuvaja 04010 41304

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Elinvoimapalvelut, Kaupunkirakennepalvelut

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on noin 10.000 asukkaan kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes

Sinulle suositellut työpaikat