Skip to main content
test
Puhtauspalvelut palveluohjaaja - Kaarea Oy

Puhtauspalvelun ammattilainen, pistetään yhdessä hihat heilumaan!

Haemme juuri sinua meille palveluohjaajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet sairaalakohteissa. Työ on vuorotyötä seitsemänä päivänä viikossa ajoittuen klo 6-20 välille.

Palveluohjaajan työssä toimit palveluesimiehen apuna. Laitoshuoltajan tehtävien lisäksi työhösi kuuluu laadukkaan työn varmistaminen, perehdyttäminen sekä sijaistaminen.

Hallitset siivouksen ja hygienian tärkeät periaatteet, käytännön työtehtävät sekä asiakaspalvelun. Pidät vaihtelevista työpäivistä, olet tarkka ja iloinen puhtauspalvelun ammattilainen. Olet motivoitunut ja yhteistyökykyinen sekä teet työsi intohimolla. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja aikaisempaa työkokemusta laitoshuoltajan tehtävästä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa siivousta, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Puhtaus vaikuttaa niin tilojen kuntoon kuin käyttömukavuuteen. Puhtaus syntyy aineista, välineistä ja koneista, mutta ennen kaikkea ammattilaisten tekemästä työstä. Meidän osaavat laitoshuoltajamme ja siivoojamme vastaavat tilojenne puhtaudesta, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä. Asiakaskohteitamme ovat mm. sairaalat, vanhuskeskukset ja koulut.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä. Hae tehtävää sähköisesti.
Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Sari Mäkitalo; sari.makitalo@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20700 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat