Skip to main content
test
Puisto- ja ylläpitotyöntekijä, kesätyö, Kaupunkitekniikan keskus - Espoon kaupunki

Kaupunkitekniikan keskus palkkaa arviolta noin 30 kesätyöntekijää kesällä 2023.

Tehtävät ovat pääosin viheralueiden kunnossapitoon liittyviä. Myös metsänhoitoon, katujen kunnossapitoon ja kadunrakennukseen liittyviä tehtäviä on tarjolla. Lisäksi tarjoamme joitakin pääosin toimistoympäristöön sijoittuvia yleisiin alueisiin liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä niin alan opiskelijoille kuin vasta peruskoulunsa päättäneille. Kesätyötehtävät sijoittuvat eripuolille Espoota. Töitä tehdään enimmäkseen ryhmässä tai työparin kanssa.

Kesätyöpaikkavalinnat tehdään haastattelujen perusteella viimeistään 12.5.2023.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus
Työaika: Viikkotyöaika on 36 h 15 min - 38 h 15 min riippuen tehtävästä
Sopimusala: KVTES tai TS riippuen tehtävästä (KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus)

Palkka vähintään 1 300 €/kk, palkka määräytyy työ- ja opintokokemuksen perusteella.

Kelpoisuusvaatimus: Vähintään 16 vuoden ikä, joissakin tehtävissä vaaditaan 18 vuoden ikä.
#alle18

Allergiarajoitteista on syytä mainita hakemuksessa, jotta osaamme ottaa asian huomioon sopivia tehtäviä suunniteltaessa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/21971

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus
  • TyöpaikkaMääräaikainenKesätyöTyösuhde
  • ESPOO-04-8-23
  • 30
  • 1.6.2023-31.7.2023 tai sopimuksen mukaan
  • 1 300 €/kk alkaen
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus, TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 25.1.2023 - 14.4.2023 15:45
  • KuntaTeknisen alan muut tehtävätTekninen alaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa viherkunnossapidon osalta viheraluehoitaja Eija Frigren (p. +358 50 3475967, etunimi.sukunimi@espoo.fi) ja katu- ja viherrakentamisen osalta assistentti Päivi Koljonen (p. +358 468773570, etunimi.sukunimi@espoo.fi).

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus

Espoon kaupunkitekniikan keskus huolehtii 550 ammattilaisen voimin yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa toimivista, viihtyisistä ja turvallisista yleisistä alueista. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme liikenneväyliä ja viheralueita sekä huolehdimme kaupunkittauksesta ja paikkatiedoista. Kaupunkitekniikan keskus pyrkii olemaan hiilineuraali vuonna 2030.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat