Skip to main content
test
Puistomestari - Raahen kaupunki

Oletko luonto- ja virkistysalueiden moniosaaja ja etsit uusia haasteita? Haluatko olla mukana rakentamassa kehittämismyönteistä liikuntapalvelua tulevaisuudessa?

Raahen kaupungin liikuntapalvelut vastaa kaupungin liikuntapaikoista ja tuottaa näihin liittyviä liikuntapalveluita. Luomme päivittäisellä työllämme liikkumiselle ja harrastamiselle hyvät ja turvalliset puitteet.

Haemme moniammatilliseen joukkoomme PUISTOMESTARIA
vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme Raahen liikuntapalveluihin asiakaspalveluhenkistä, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista puistomestaria. Paineensietokykysi ansiosta hymysi on herkässä, vaikka yllätyksiä voi tulla päivittäin. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille yhteinen tärkeä asia.

Työnkuva koostuu pääasiallisesti retkeily- ja virkistysalueiden kunnossapidosta ja kehittämisestä luonto- ja virkistyskohteissa sekä uimarannoilla. Työtehtäviin kuuluu muun muassa laavujen kunnostusta, puuhuoltoa sekä reitistön raivausta. Talvikaudella painopiste on hiihtolatujen tekemisessä moottorikelkalla. Muut työtehtävät määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen mukaan. Puistomestari osallistuu ulkoilureittien suunnitteluuun ja vastaa reittien toteutuksesta. Viestintään osallistuminen on myös yksi keskeisistä työtehtävistä.

Toivomme tulevalta puistomestarilta aiempaa kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Arvostamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua kehittää jatkuvasti ammatillista osaamista ja oppia uutta muuttuvassa toimintaympäristössä. Työssä onnistumisen edellytyksiä ovat valmiudet fyysiseen ulkotyöhön säällä kuin säällä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä taito työskennellä osana tiimiä ja tarvittaessa hyvinkin itsenäisesti.

Edellytykset
- Kelpoisuusvaatimuksena on puistomestarin erikoisammattitutkinto, muu tehtävään soveltuva koulutus tai aiemmissa työtehtävissä opittu ammattitaito.
- Vähintään B-ajokortti
- Hyvä suomen kielen taito

Eduksi katsotaan
- Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä
- Laaja viestinnällinen ja graafinen osaaminen
- Kokemus työkoneiden käytöstä

Työskentely tapahtuu Raahen kaupungin alueella.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Ennen työtehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 6.12.2022 klo 21.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi


Rekrytointiprosessin aikataulu:
Hakuaika: 21.11. - 6.12.2022
Haastattelut: 9.12. ja 12.12.2022
Valintapäätökset: Viikolla 50

Lämpimästi tervetuloa merenrantakaupunki Raaheen!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikuntapalvelupäällikkö Toni Ojala p. 040 130 8240 arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana.

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Liikuntapalvelut
Osoite: Rantakatu 8 E, 2.krs, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat