Skip to main content
test
Puistopuolen kausityöntekijä, kesätyö - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin kesätyökampanja 2023

Hei sinä alle 30-vuotias kuusamolainen nuori! Haluatko kehittää omia taitojasi ja kartuttaa työkokemusta Kuusamon kaupungin tarjoamassa kesätyössä? Kesätyö on pääsääntöisesti kuukauden mittainen työ opiskelijalle, ammattiin valmistuneelle tai työttömälle työnhakijalle. Palkka määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Kaikissa kesätyöpaikoissamme arvostamme reipasta asennetta ja intoa uuden oppimiseen. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen.

Yhdyskuntatekniikan toimialalle palkataan yhteensä 11 kausityöntekijää kuukauden työsuhteisiin seuraavasti: 3 hlöä ajalle 1.6.-2.7.2023, 3 hlöä ajalle 3.7.-31.7.2023, 3 hlöä ajalle 1.8.-31.8.2023 ja 2 hlöä ajalle 1.9.-30.9.2023. Hakemuksessa voit esittää toiveesi sinulle parhaiten sopivasta ajankohdasta. Työtehtävät sijoittuvat Kuusamon keskustan puisto -ja leikkikenttäalueille. Työtehtävinä puistoissa ja leikkikentillä nurmikon leikkuuta, haravointia, roskien keruuta, kukkien hoitoa, rikkaruohojen kitkentää, avustavat puistojen huoltotyöt. Ulkotyötä parhaimmillaan!

Eduksi tehtävässä on reipas ote fyysiseen työhön, mukavat työkaverit seurana. Oma kulkuneuvo, jolla liikut kohteesta toiseen. Työvaatetus järjestyy työnantajan puolesta. Oma-aloitteisuus, huolellisuus ja täsmällisyys plussaa!

Kuusamon kaupungin kesätyöpaikat ovat haettavina Kuntarekryn kautta 31.5.2023 mennessä. Hakemuksia käydään läpi ja tehtäviä täytetään jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi tänään! Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin.

Mikäli tarvitset apua hakemuksen tai CV:n tekoon, niin Työllisyyspalvelupiste Kieppi auttaa, tule käymään! Löydät meidät Kuusamon kaupungintalolta (1. krs), Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo. Kieppi on avoinna ma-pe klo 9-16, torstaisin klo 9-17.

Lisätietoja

http://www.kieppikuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mailis Vallioniemi, mailis.t.vallioniemi@kuusamo.fi, p. 040 068 1574

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupunki

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja.

Silti vielä tänä päivänäkin Kuusamo jaksaa ihastuttaa ja yllättää monipuolisuudellaan niin kaupungissa jo asuvat kuin kaupungissa vierailevatkin henkilöt. Niin, kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamo on Koillis-Suomen talousalueen elinvoimainen keskus, jonka julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaankin keskikokoisen (30 - 40 000 asukkaan) kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan.


Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo
Kuusamon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat