Skip to main content
test
Puistopuutarhuri - Lohjan kaupunki

Puistopuutarhuri, työhön osallistuva työnjohtaja etsimme sinua!

Lohjan teknisen toimen puistot ja viheralueet-yksikkö vastaa kaupungin puistoista, viheralueista, puisto- ja talousmetsistä, kiinteistöjen piha- ja katuviheralueista, sekä venepaikoista, matonpesupaikoista ja viljelyspalstoista. Kaupungilla on rakennettuja puistoja 90 ha, talousmetsiä 2120 ha ja puistometsiä 460 ha. Puistot ja viheralueilla työskentelee 11 vakituista henkilöä, 23 kausityöntekijää ja 25 kesätyöntekijää.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen puistopuutarhuria eli työhön osallistuvaa työnjohtajaa. Työtehtäväsi painottuvat puistometsien, virkistysalueiden ja luontokohteiden hoitoon. Toimit metsurien lähiesihenkilönä ja asiakaspalvelutehtävissä puiden kaatoasioissa asukkaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva metsä- ja/tai puutarha-alan koulutus ja useamman vuoden kokemus alan työtehtävistä. Tehtävään vaaditaan ajokortti.

Arvostamme hakijoilta aiempaa kokemusta puistometsien hoidosta ja työnjohdosta sekä pienkoneiden käyttötaitoa. Odotamme myös reipasta asennetta, oma-aloitteellisuutta ja hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja monipuolisia työtehtäviä.

Peruspalkka on 2610,12 €/kk, TS:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikoilla 8 - 9.

Lisätietoja tehtävästä:
Kaupunginpuutarhuri Kirsti Puustinen. kirsti.puustinen@lohja.fi p. 0500 472630.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 13.2.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-4-23. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Puisto ja viheralueet
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat